De Jong & Partners Venlo B.V.

Vertel ons uw wensen. Wij zorgen dat ze uitkomen.

Wij zijn graag uw partner voor home & personal care producten. Ook voor warme dranken zoals koffie en thee kunt u bij ons terecht. Voor u ontwikkelen wij producten en productconcepten met een private, brand of fancy label. Of u kiest ons huismerk. Wij verzorgen het van begin tot eind.

Met onze producten bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast hebben wij alles in huis om snel in te spelen op trends en uw wensen. Onze producten leveren wij op de afgesproken tijd, zonder de product- en kwaliteitseisen uit het oog te verliezen. En natuurlijk de bijbehorende wet- en regelgeving. Kortom, u krijgt kwaliteit op tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo werken wij

Met een vakkundig team werken wij elke dag aan ons doel:  een populair, duurzaam en rendabel productassortiment in de schappen van elke retailketen.

Wij vinden hard werken vanzelfsprekend. Ons team haalt er voldoening uit als uw bestelling correct en op tijd bij u is. Wij geloven in het belang van goed samenwerken. Daarom investeren wij steeds in onze relaties en nemen wij altijd persoonlijk contact met u op. De Jong & Partners is een goede keuze: als partner, als leverancier en als werkgever.

2004

Oprichting De Jong & Partners Venlo B.V.

2007

Bouw en intrede huidige bedrijfspand

}
2014

10-Jarig jubilieum

2019

Uitbreiding warehouse Venlo

2023

Uitbreiding 2.0: nóg meer warehouse

}
2024

20-Jarig jubileum

De Jong & Partners

Wij groeien nog steeds. En dat blijven wij graag doen, met u als partner. Samen zorgen wij ervoor dat uw klanten onze populaire, duurzame en rendabele producten blijven kopen. Op ons kunt u bouwen. Nu én in de toekomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen begint al bij de eerste stap: het ontwikkelen van het product. Wij bespreken uw wensen. Zo zorgen wij dat onze producten de trends volgen op het gebied van duurzaamheid, aan het EU Ecolabel. Ook de verpakking gaat mee in deze manier van werken. Wij kiezen zoveel mogelijk verpakkingen die recyclebaar zijn of zelfs al vervaardigd uit gerecyclede materialen. Ook in de logistiek maken wij duurzame keuzes. Halfvolle pallets? Dozen waar nog flink wat lucht in zit? Niet als het aan ons ligt. Er wordt gestreefd naar de hoogste pallet efficiency. Gunstig voor u als klant en voor het milieu.

Onze producten

Op zoek naar home & personal care producten? Dan is De Jong & Partners een logische keuze voor u. Wij kennen onze producten namelijk door en door. U kiest. En wij verzorgen het. Van de samenstelling van het product, tot het ontwerp van het label en de kwaliteitscontrole. Of u nu kiest voor producten met een private, brand of fancy label of ons huismerk. Tevens verzorgen wij de logistiek. Kortom, kies voor ons als uw professionele partner en u wordt volledig ontzorgd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Jong & Partners Venlo B.V.
Floralaan 9

5928 RD Venlo
Nederland

Route beschrijving

administratie

BTW NL 805947164 B01
KvK 12036493

Wij verkopen geen producten aan consumenten.

Copyright © 2024 de Jong & Partners Venlo B.V.