Medewerker sales support

24-40 uur

Ben jij georganiseerd en een teamplayer? Vind je het leuk om veel uit te zoeken voor klanten en hen te helpen?

De functie

Na een inwerkperiode waarin je onze producten en de markt leert kennen krijg jij ruimte en eigen verantwoordelijkheid om zaken zelf op de pakken en je eigen dynamiek te creëren. Je werkt vanuit het kantoor in Venlo en je bent administratief ondersteunend bezig om de commerciële processen in ons bedrijf goed te laten verlopen. Je stelt calculaties en offertes op en zorgt dat afspraken met klanten en leveranciers goed worden vastgelegd en opgevolgd. Daarnaast besteed je tijd aan het inrichten en onderhouden van het CRM in SuperOffice en SAP, en onderhoud je de artikelinformatie in dit systeem. Naast onze accountmanagers ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Ook werk je samen met de andere afdelingen aan de verdere professionalisering en groei van ons bedrijf.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een vriendelijk en open karakter. Iemand die gaat voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je komt te werken in een zeer dynamische wereld waarin je snel moet kunnen schakelen, deadlines kunt beheren en ook stressbestendig bent. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Duitse taal. Naast Duits beheers je uiteraard ook de Nederlandse taal in woord en geschrift. Een goede kennis van de Engelse taal is mooi meegenomen. Je communiceert effectief, bent proactief en wacht van nature niet af als je verbeterpotentieel ziet.

We zien in jou als collega ook graag nog de volgende kenmerken:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met Microsoft Excel
  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • De functie is voor 24-40 uur beschikbaar
  • Relevante werkervaring in een commerciële omgeving

Wat hebben wij te bieden?

Naast een leerrijke werkomgeving en een gezellig team kun je het volgende van De Jong & Partners verwachten:

Een salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring

25 vakantiedagen
o.b.v. een fulltime dienstverband

Reiskostenvergoeding
woon-werk

Een premievrij pensioen

Wij streven naar een samenwerking voor onbepaalde tijd

Dagelijks vers fruit en wekelijks een goed verzorgde gezamenlijke lunch

Wie zijn wij?

De kans is groot dat jouw luchtverfrisser, tandpasta of deodorant afkomstig is van De Jong & Partners. Ons logo zie je niet pontificaal op het product staan, maar onbewust kom je wel veel in aanraking met onze producten. De Jong & Partners is namelijk actief binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en richt zich onder andere op de verkoop van private- en fancy labels van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Inmiddels bestaan we ruim 19 jaar en zet de groei flink door. Vanaf de locatie in Venlo worden meerdere grote en bekende klanten door heel Europa bediend. Denk hierbij aan supermarkt- en drogisterij ketens en discounters. Met name de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid is waar het verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

In het bedrijf is een hecht team waar werkplezier, klantgerichtheid en een gezonde dosis humor de boventoon voert. De sfeer is informeel, betrokken en dynamisch. Onze cultuur kenmerkt zich hands-on, we streven door te meten en te verbeteren de organisatie steeds weer op een hoger niveau te brengen. Regelmatig komen er Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij en op vrijdag verzorgen we een lunch voor iedereen! Daarnaast ligt er op kantoor ook vers fruit.

Drinken we samen een kop koffie?

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag een mail met je CV.

Deze mag je sturen ter attentie van afdeling HR (Linda Pantekoek) via lpantekoek@dejongenpartners.com. Heb je verdere vragen? Stuur dan zeker een mail of bel ons via 077-3971811.

De Jong & Partners Venlo B.V.
Floralaan 9

5928 RD Venlo
Nederland

Route beschrijving

administratie

BTW NL 805947164 B01
KvK 12036493

Wij verkopen geen producten aan consumenten.

Copyright © 2024 de Jong & Partners Venlo B.V.