Supply Chain Planner

40 uur

Ben jij klaar voor een uitdaging binnen een dynamische en groeiende omgeving waarin jij je skills kunt laten zien?

De functie

Ben jij klaar voor een uitdaging binnen een dynamische en groeiende omgeving waarin jij je skills kunt laten zien? Deze veelzijdige functie vraagt niet alleen om kwaliteit, maar ook om daadkracht, communicatie en creativiteit. Als Supply Chain Planner lever jij een actieve bijdrage aan de groei en professionalisering van De Jong & Partners.

Als Supply Chain Planner ben je analytisch en begrijp je de processen. Je durft je mening te geven om de logistieke processen te optimaliseren en presenteert jouw plannen. Jouw ideeën onderbouw je dan ook met feiten die voortkomen uit analyses die je maakt. 

Samen met het team draag jij zorg voor de gehele supply chain planning. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de operationele KPI’s en werkt nauw samen met 6 andere logistieke en supply chain medewerkers. Ook met andere afdelingen binnen De Jong & Partners heb je intensief contact. Je rapporteert aan de Supply Chain Coördinator. 

Verdere taken en verantwoordelijkheden:

 •  Je bewaakt en beheert de fysieke voorraad in het systeem (ERP);
 • Je signaleert issues, lost deze op en draagt verbetervoorstellen aan;
 • Je analyseert de dagelijkse operatie en streeft voortdurend naar verbetering en optimalisatie;
 •  Je onderhoudt nauwe contacten met de klanten, de leveranciers en de interne afdelingen om tijdig terugkoppeling te geven van informatie/knelpunten en waarborgt zo de forecast en de gestelde KPI’s; 
 • Je zorgt voor een goede afdeling overschrijdende communicatie en bent tevens sparring partner voor collega’s van andere afdelingen o.a. inkoop, verkoop, compliance en administratie.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een vriendelijk en open karakter. Iemand die gaat voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je komt te werken in een zeer dynamische wereld waarin je snel moet kunnen schakelen, deadlines kunt beheren en ook stressbestendig bent. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Duitse taal. Naast Duits beheers je uiteraard ook de Nederlandse taal in woord en geschrift. Een goede kennis van de Engelse taal is mooi meegenomen. Je communiceert effectief, bent proactief en wacht van nature niet af als je verbeterpotentieel ziet.

We zien in jou als collega ook graag nog de volgende kenmerken:

 • Je bent een motiverende en daadkrachtige persoon die zelfstandig zaken kan oppakken, analytisch sterk en proactief is en in staat is om zaken voor elkaar te krijgen;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 •  Je hebt tussen de 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • Je bent de expert in het implementeren, definiëren en verbeteren van logistieke en/of supply chain processen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het MS Office pakket en WMS systemen.

Wat hebben wij te bieden?

Naast een leerrijke werkomgeving en een gezellig team kun je het volgende van De Jong & Partners verwachten:

Een salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring

25 vakantiedagen
o.b.v. een fulltime dienstverband

Reiskostenvergoeding
woon-werk

Een premievrij pensioen

Wij streven naar een samenwerking voor onbepaalde tijd

Dagelijks vers fruit en wekelijks een goed verzorgde gezamenlijke lunch

Wie zijn wij?

De kans is groot dat jouw luchtverfrisser, tandpasta of deodorant afkomstig is van De Jong & Partners. Ons logo zie je niet pontificaal op het product staan, maar onbewust kom je wel veel in aanraking met onze producten. De Jong & Partners is namelijk actief binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en richt zich onder andere op de verkoop van private- en fancy labels van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Inmiddels bestaan we ruim 19 jaar en zet de groei flink door. Vanaf de locatie in Venlo worden meerdere grote en bekende klanten door heel Europa bediend. Denk hierbij aan supermarkt- en drogisterij ketens en discounters. Met name de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid is waar het verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

In het bedrijf is een hecht team waar werkplezier, klantgerichtheid en een gezonde dosis humor de boventoon voert. De sfeer is informeel, betrokken en dynamisch. Onze cultuur kenmerkt zich hands-on, we streven door te meten en te verbeteren de organisatie steeds weer op een hoger niveau te brengen. Regelmatig komen er Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij en op vrijdag verzorgen we een lunch voor iedereen! Daarnaast ligt er op kantoor ook vers fruit.

Drinken we samen een kop koffie?

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag een mail met je CV.

Deze mag je sturen ter attentie van afdeling HR via hr@dejongenpartners.com. Heb je verdere vragen? Stuur dan zeker een mail of bel ons via 077-3971811.

De Jong & Partners Venlo B.V.
Floralaan 9

5928 RD Venlo
Nederland

Route beschrijving

administratie

BTW NL 805947164 B01
KvK 12036493

Wij verkopen geen producten aan consumenten.

Copyright © 2023 de Jong & Partners Venlo B.V.