Sales Manager DACH

FULLTIME – 40 uur

Begrijp jij de dynamiek van het commerciële proces en hoe je jezelf en de organisatie optimaal kunt positioneren bij de klant?

De functie

In deze dynamische functie, na een grondige persoonlijke inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met de producten en de bestaande klanten binnen de DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) regio, krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om het productportfolio bij de bestaande klanten te verbreden en nieuwe klanten bekend te maken met de toegevoegde waarde die De Jong & Partners kan bieden. Er is een gezonde basis van mooie klanten en het potentieel is bijzonder groot!

Jij bent gedreven, ondernemend en bezit een uitstekende kennis van de markt. Je begrijpt niet alleen de dynamiek van het commerciële proces maar ook hoe je jezelf en de organisatie optimaal kunt positioneren bij de klant. Je blinkt uit in het analyseren van de markt, het signaleren van trends en het identificeren van commerciële kansen. Je hebt kennis van productontwikkeling en/of categoriemanagement en bent in staat diepgaand de klantvraag te achterhalen.

Wie ben jij?

We zien in jou als collega graag de volgende kenmerken:

  • HBO/WO werk- en denkniveau.

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

  • C1/C2 (Native) beheersing van de Duitse taal.

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Aantoonbare ervaring binnen de FMCG/ retail.

  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden.

  • Culturele sensitiviteit .

  • Hoge mate van ownership.

  • Bereid om te reizen binnen de DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) landen.

Wat hebben wij te bieden?

Naast een leerrijke werkomgeving en een gezellig team kun je het volgende van De Jong & Partners verwachten:

Een salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring

25 vakantiedagen
o.b.v. een fulltime dienstverband

Een auto van de zaak

Een premievrij pensioen

Wij streven naar een samenwerking voor onbepaalde tijd

Dagelijks vers fruit en wekelijks een goed verzorgde gezamenlijke lunch

Een smartphone en laptop om je werk goed te kunnen doen

Wie zijn wij?

De kans is groot dat jouw luchtverfrisser, tandpasta of deodorant afkomstig is van De Jong & Partners. Ons logo zie je niet pontificaal op het product staan, maar onbewust kom je wel veel in aanraking met onze producten. De Jong & Partners is namelijk actief binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en richt zich onder andere op de verkoop van private- en fancy labels van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Inmiddels bestaan we ruim 19 jaar en zet de groei flink door. Vanaf de locatie in Venlo worden meerdere grote en bekende klanten door heel Europa bediend. Denk hierbij aan supermarkt- en drogisterij ketens en discounters. Met name de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid is waar het verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

In het bedrijf is een hecht team waar werkplezier, klantgerichtheid en een gezonde dosis humor de boventoon voert. De sfeer is informeel, betrokken en dynamisch. Onze cultuur kenmerkt zich hands-on, we streven door te meten en te verbeteren de organisatie steeds weer op een hoger niveau te brengen. Regelmatig komen er Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij en op vrijdag verzorgen we een lunch voor iedereen! Daarnaast ligt er op kantoor ook vers fruit.

Drinken we samen een kop koffie?

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Dan ontvangt onze recruiter Newtone graag je motivatie en CV via deze link. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin Bisschoff via +31 88 774 74 33 of  robin.bisschoff@newtone.nl

De Jong & Partners Venlo B.V.
Floralaan 9

5928 RD Venlo
Nederland

Route beschrijving

administratie

BTW NL 805947164 B01
KvK 12036493

Wij verkopen geen producten aan consumenten.

Copyright © 2023 de Jong & Partners Venlo B.V.