Sales manager

40 uur

Ben jij een doorgewinterde Sales Manager met ruime ervaring binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG)?

De functie

Als Sales Manager Private Label heb je na een inwerkperiode de ruimte en verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de groei van De Jong & Partners. Jouw focus ligt op het analyseren van de markt, het signaleren van nieuwe trends en het identificeren van commerciële kansen, zowel nationaal als internationaal. Naast het vergroten van de sales, ben je alert op marktontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid, verpakkingen en gezondheid. Door je enthousiasme en commerciële mindset weet je het maximale uit de relaties met zowel bestaande als toekomstige klanten te halen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een vriendelijk en open karakter. Iemand die streeft naar kwaliteit in het werk. Je gedijt in een dynamische omgeving waarin snel schakelen en het beheren van deadlines essentieel zijn. Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels zijn cruciaal, en kennis van Duits en/of Frans is een pré. Daarnaast ben je bedreven in het beheren van sales in een CRM-systeem.

We zien in jou als collega ook graag nog de volgende kenmerken:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Beschikbaarheid voor 40 uur per week.
  • Aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van private label producten.

Wat hebben wij te bieden?

Naast een leerrijke werkomgeving en een gezellig team kun je het volgende van De Jong & Partners verwachten:

Een salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring

25 vakantiedagen
o.b.v. een fulltime dienstverband

Een auto, laptop en
telefoon van de zaak

Een premievrij pensioen

Wij streven naar een samenwerking voor onbepaalde tijd

Dagelijks vers fruit en wekelijks een goed verzorgde gezamenlijke lunch

Wie zijn wij?

De kans is groot dat jouw luchtverfrisser, tandpasta of deodorant afkomstig is van De Jong & Partners. Ons logo zie je niet pontificaal op het product staan, maar onbewust kom je wel veel in aanraking met onze producten. De Jong & Partners is namelijk actief binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en richt zich onder andere op de verkoop van private- en fancy labels van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Inmiddels bestaan we ruim 19 jaar en zet de groei flink door. Vanaf de locatie in Venlo worden meerdere grote en bekende klanten door heel Europa bediend. Denk hierbij aan supermarkt- en drogisterij ketens en discounters. Met name de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid is waar het verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

In het bedrijf is een hecht team waar werkplezier, klantgerichtheid en een gezonde dosis humor de boventoon voert. De sfeer is informeel, betrokken en dynamisch. Onze cultuur kenmerkt zich hands-on, we streven door te meten en te verbeteren de organisatie steeds weer op een hoger niveau te brengen. Regelmatig komen er Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij en op vrijdag verzorgen we een lunch voor iedereen!

Drinken we samen een kop koffie?

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Dan ontvangen we graag een mail met je CV.

Deze mag je sturen ter attentie van afdeling HR via hr@dejongenpartners.com. Heb je verdere vragen? Stuur dan zeker een mail of bel ons via 077-3971811.

De Jong & Partners Venlo B.V.
Floralaan 9

5928 RD Venlo
Nederland

Route beschrijving

administratie

BTW NL 805947164 B01
KvK 12036493

Wij verkopen geen producten aan consumenten.

Copyright © 2023 de Jong & Partners Venlo B.V.