Sales Support Employee

Fulltime – 40 uur

Vind je het leuk om voor klanten veel uit te zoeken, vragen te beantwoorden en je eigen projecten te beheren?

De functie

Na een inwerkperiode waarin je onze producten en de markt leert kennen krijg jij ruimte en eigen verantwoordelijkheid om zaken zelf op de pakken en je eigen interne projecten te beheren. Je werkt vanuit het kantoor in Venlo en je bent medeverantwoordelijk voor de omzetgroei van ons bedrijf. Daarbij stel je zo nu en dan calculaties en offertes op en je zorgt dat afspraken met klanten goed vastgelegd en opgevolgd worden. Je bent de verbindende schakel tussen de klant en de interne organisatie, waarbij je ervoor zorgt dat klanten met volle tevredenheid zaken doen met De Jong & Partners.

Zodra we een overeenkomst met de klant hebben bereikt, neem jij als projectmanager de leiding over het interne project. Je werkt samen met diverse afdelingen binnen ons bedrijf (zoals Quality, Purchase en Supply chain) om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van het project tijdig door je collega’s worden voltooid. Zo garanderen we dat de klant de producten op tijd en volgens afspraak ontvangt. Gedurende het proces houd je regelmatig contact met de klant om hen nauwkeurig te informeren over de voortgang van het proces.

Daarnaast besteed je tijd aan het inrichten en onderhouden van het CRM in SuperOffice en SAP, en houd je de voortgang van jouw interne projecten bij in Jira Software. Je bent het aanspreekpunt voor vragen van onze klanten en werkt samen met de andere afdelingen aan de verdere professionalisering en groei van ons bedrijf.

Wie ben jij?

Jij staat stevig in je schoenen, kan goed het overzicht behouden en hebt een open karakter. Iemand die gaat voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je komt te werken in een zeer dynamische wereld waarin je snel moet kunnen schakelen, waarin je deadlines moet kunnen beheren en waarin je stressbestendig moet zijn.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Naast Nederlands beheers je ook de Duitse en bij voorkeur de Engelse taal. Je communiceert effectief, bent proactief en wacht van nature niet af als je verbeterpotentieel ziet.

We zien in jou als collega ook graag nog de volgende kenmerken:
• MBO+ / HBO werk- en denkniveau
• Ten minste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Affiniteit met IT, ervaring met Microsoft Excel en Teams
• Zelfstarter met hoog verantwoordelijkheidsgevoel
• Ervaring met Lean, Agile of projectmatig werken is een pré

Wat hebben wij te bieden?

Naast een leerrijke werkomgeving en een gezellig team kun je het volgende van De Jong & Partners verwachten:

Een salaris afhankelijk van jouw relevante werkervaring

25 vakantiedagen
o.b.v. een fulltime dienstverband

Reiskostenvergoeding
woon-werk

Een premievrij pensioen

Wij streven naar een samenwerking voor onbepaalde tijd

Dagelijks vers fruit en wekelijks een goed verzorgde gezamenlijke lunch

Wie zijn wij?

De kans is groot dat jouw luchtverfrisser, tandpasta of deodorant afkomstig is van De Jong & Partners. Ons logo zie je niet pontificaal op het product staan, maar onbewust kom je wel veel in aanraking met onze producten. De Jong & Partners is namelijk actief binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en richt zich onder andere op de verkoop van private- en fancy labels van huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. 

Inmiddels bestaan we ruim 19 jaar en zet de groei flink door. Vanaf de locatie in Venlo worden meerdere grote en bekende klanten door heel Europa bediend. Denk hierbij aan supermarkt- en drogisterij ketens en discounters. Met name de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid is waar het verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

In het bedrijf is een hecht team waar werkplezier, klantgerichtheid en een gezonde dosis humor de boventoon voert. De sfeer is informeel, betrokken en dynamisch. Onze cultuur kenmerkt zich hands-on, we streven door te meten en te verbeteren de organisatie steeds weer op een hoger niveau te brengen. Regelmatig komen er Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij en op vrijdag verzorgen we een lunch voor iedereen! Daarnaast ligt er op kantoor ook vers fruit.

Drinken we samen een kop koffie?

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Laten we dan snel kennismaken en een kop koffie drinken!
We ontvangen graag een mailtje met je motivatiebrief en cv. Deze mag je sturen naar HR@dejongenpartners.com ter attentie van Kristian Haverkamp. Heb je verdere vragen? Stuur dan zeker een mailtje!

De Jong & Partners Venlo B.V.
Floralaan 9

5928 RD Venlo
Nederland

Route beschrijving

administratie

BTW NL 805947164 B01
KvK 12036493

Wij verkopen geen producten aan consumenten.

Copyright © 2023 de Jong & Partners Venlo B.V.